Bescherm je telefoon met een uniek telefoonhoesje. Maak nu een telefoonhoesje met je leukste, grappigste of mooiste foto. Je kunt ook een leuke tekst toevoegen.
De hoesjes zijn verkrijgbaar voor verschillende modellen van iPhone en Samsung Galaxy en je kunt kiezen tussen zacht kunststof of hard kunststof.
telefoonhoesjes iPhone

hoesjes voor iPhone telefoons

Heb je een iPhone? Dan wil je deze natuurlijk goed beschermen. Maak daarom een eigen telefoonhoesje die helemaal bij jou past!

Voor de iPhone heb je keuze uit een hoesje van zacht kunststof met een zwarte buitenrand of een hoesje van hard kunststof waar je foto rondom op wordt gedrukt. Verkrijgbaar voor de iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, XS Max, XR, SE, 11, 11 Pro, XS, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 12 mini, 13, 13 mini, 13 Pro en de 13 Pro Max.

hoesjes van zacht kunststof hoesjes van hard kunststof
telefoonhoesjes Samsung

hoesjes voor Samsung Galaxy telefoons

De Galaxy serie van Samsung is heel populair. Heb jij ook een telefoon uit deze serie? Maak dan nu een telefoonhoesje die niet alleen beschermt, maar ook nog eens heel leuk is!

Voor de Samsung Galaxy heb je keuze uit een hoesje van zacht kunststof met een zwarte buitenrand of een hoesje van hard kunststof waar je foto rondom op wordt gedrukt. Verkrijgbaar voor de Samsung Galaxy modellen S7, S7 Edge, S8, S8 Plus, S9, S9 Plus, S10, S10 Edge, S10 Plus en de S20. 

hoesjes van zacht kunststof hoesjes van hard kunststof