hema-fotoservice-all-in-one-software-2

altijd op zak

Met de nieuwe fotoservice app heb je, ook op je telefoon, altijd de volledige HEMA fotoservice bij de hand. Er zijn versies beschikbaar voor Android en iOS. Hierdoor kun je de app op de meeste telefoons en tablets installeren. Het is een all-in-one software. Dit betekent dat alle fotoproducten in de app gemaakt kunnen worden. Zo maak je snel en gemakkelijk een product uit de categorie fotoboeken, afdrukken, fotocadeaus en kalenders.

overal-aan-de-slag-met-jouw-fotoproduct-2

jouw fotoproducten overal beschikbaar

Het maken van de jouw fotoproducten is nu net zo mobiel als dat jij bent. Zo kun je, terwijl je nog op vakantie bent, al starten met het maken van een vakantiefotoboek. Ook kan je verder werken aan een project dat je thuis, bijv. op tablet of pc, opgestart hebt. 

Zorg wel dat je jouw project opslaat in de cloud, dan kun je verder gaan op een ander apperaat.

makkelijk-en-snel-een-fotoboek-2

binnen vijf minuten een fotoboek

De nieuwe app is zo gemaakt dat je al binnen vijf minuten een fotoboek kunt maken. Na de keuze voor het type fotoboek, selecteer je de foto's van jouw apparaat of populaire social media, kiest een thema hoe het samengesteld moet worden en het fotoboek is klaar voor bestelling.

Natuurlijk kan je zelf nog dingen aanpassen. Alles is mogelijk.

op-alle-apparaten-hetzelfde-uiterlijk-2

vertrouwd uiterlijk

De app geefte je toegang tot precies hetzelfde uterlijk en dezelfde functionaliteiten als de fotoservice van de HEAM op je computer of online. De app is hierdoor iets groter dan je normaal van een app gewend bent. Het grote voordeel is, dat je tijdens het werken aan je fotoboek geen extra onderdelen van de app hoeft te downloaden. 

Windows en Mac Software