contentblok_2024-gif

gegarandeerd de hoogste kwaliteit

Bij HEMA streven we er altijd naar dat elke klant tevreden is. Want als jij blij bent, zijn wij dat ook. Daarom staan we voor kwaliteit. We besteden daar veel tijd en zorg aan en maken gebruik van de beste materialen. Zo kan jij onbezorgd genieten van alle fotoproducten die je bij ons bestelt.

Al onze fotoproducten worden naar jouw keuze gemaakt op de beste kwaliteit materiaal, allemaal met de grootste zorg. Zo ben je altijd verzekerd van een mooi product, welke je ook kiest. Om er zeker van te zijn dat je blij wordt van hoe jouw mooie momenten zijn vastgelegd en hoe persoonlijk jouw fotoproduct is gemaakt, geldt voor alle fotoproducten de altijd tevreden garantie.naar de homepage

content-event-500x500-2024-wk00-altijdtevreden_NL

we zijn pas tevreden als jij dat bent

Soms kan het zijn dat je niet helemaal tevreden bent over het fotoproduct dat je hebt ontvangen. Hoewel we heel veel aandacht besteden aan het maken van je product, kan er soms toch een fout voorkomen. Geen zorgen, we kijken samen waar en hoe jouw product verbeterd kan worden en zorgen dat je jouw product gratis opnieuw kunt bestellen. Gegarandeerd.

Is er bij de opmaak van je fotoproduct iets misgegaan of heb je bijvoorbeeld foto's met een te lage resolutie gebruikt? Ook dan lossen we het samen op. We kijken waar de fout heeft gelegen en hoe je product verbeterd kan worden. Misschien komen we tot de conclusie dat een ander formaat beter geschikt is. Hoe dan ook, we zorgen dat je gratis een nieuw product kunt bestellen, zodat je uiteindelijk toch tevreden bent over het eindresultaat.

Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om teleurstelling en onnodige verspilling van materiaal te voorkomen, en om recht te hebben op de altijd tevreden garantie.

producten

voordelen altijd tevreden garantie

• alle fotoproducten zijn altijd van de beste kwaliteit materiaal
• we garanderen de uiterste zorg en hoogste kwaliteitscontrole bij de productie
• mocht er toch een fout ontstaan zijn of ben je, om wat voor reden dan ook, niet helemaal tevreden? Dan zorgen we samen dat je, eventueel na aanpassingen, jouw fotoproduct gratis opnieuw kunt bestellen
• jouw fotoproduct kan je eenvoudig zelf opmaken met de handige online software
• via de chatfunctie in de online software kunnen we je helpen met de opmaak
• met het altijd tevreden garantieformulier kun je eenvoudig een beroep doen op de garantie

Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om teleurstelling en onnodige verspilling van materiaal te voorkomen, en om recht te hebben op de altijd tevreden garantie.

garantieformulier