fotoboek fotopapier harde kaft
fotoboek fotopapier harde kaft
fotoboek fotopapier harde kaft
fotoboek fotopapier harde kaft
label

fotoboek luxe - harde kaft

Let op: na 31 december 2023 kun je dit fotoboek niet meer bestellen. Wil je een vergelijkbaar fotoboek maken? Kies dan voor het basis fotoboek - harde kaft.
Hier vind je overzichtelijk de luxe fotoboeken op fotopapier. Je kunt eenvoudig het formaat kiezen dat je wilt gaan maken. Bij papierkeuze kies je of je mat of glanzend papier wilt. Klik op ‘maak nu’ en je kunt direct beginnen met het maken van je fotoboek. Tijdens het maken kun je het formaat en papiersoort nog aanpassen. meer informatie

oriëntatie:
formaat:
papierkeuze:

vanaf 37 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 5 tot 7 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Let op: na 31 december 2023 kun je dit fotoboek niet meer bestellen. Wil je een vergelijkbaar fotoboek maken? Kies dan voor het basis fotoboek - harde kaft.
Hier vind je overzichtelijk de luxe fotoboeken op fotopapier. Je kunt eenvoudig het formaat kiezen dat je wilt gaan maken. Bij papierkeuze kies je of je mat of glanzend papier wilt. Klik op ‘maak nu’ en je kunt direct beginnen met het maken van je fotoboek. Tijdens het maken kun je het formaat en papiersoort nog aanpassen.

  • in oriëntatie vierkant, liggend of staand
  • vierkant fotoboek in formaat 20x20 cm of 30x30 cm
  • liggend fotoboek in formaat 28x19 cm of 45x30 cm
  • staand fotoboek in formaat 19x28 cm
  • kaftmateriaal: gelamineerde harde, matte kaft met foto
  • papiersoort: mat of glans fotopapier
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 100 pagina’s
  • vlakliggende binding
  • mogelijkheid tot digitale versie van je fotoboek: van 7.- nu voor 3.50
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 5 tot 7 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 5 tot 7 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

welk fotoboek kies ik?

Bij HEMA vind je het grootste assortiment aan fotoboeken. Er is dus altijd wel een fotoboek die het beste bij jouw foto's en het moment past. Maar welk fotoboek moet je nou kiezen? 

Wil je een groot en dik fotoboek met veel foto's maken, kun je het beste kiezen voor een gedrukt fotoboek. In een gedrukt fotoboek kun je de meeste foto's kwijt en kun je kiezen voor een fotokaft of een mooie linnen kaft in verschillende kleuren. Vind je het mooier als de bladzijdes van je fotoboek wat dikker zijn en je fotoboek helemaal vlak openvalt? Dan kun je kiezen voor een fotoboek op fotopapier.

Heb je een kleiner aantal foto's en wil je snel een fotoboek maken? Kies dan voor het pocketfotoboekje of het ringbandboekje. Die zijn ook nog eens heel makkelijk mee te nemen om aan iedereen te laten zien!

kies je fotoboek