klantenservice - foto

veelgestelde vragen

Bekijk hier onze veelgestelde vragen staat je vraag er niet bij? Neem dan telefonisch contact met ons op.

corona update

informatie over corona en HEMA fotoservice

altijd tevreden garantie

Bij HEMA staan we voor kwaliteit. Dat geldt ook voor onze fotoproducten. Daarom maken we ze van de hoogste kwaliteit materiaal en met de grootste zorg en aandacht. Mocht je ondanks onze zorg toch niet tevreden zijn met je fotoproduct, vul dan het garantieformulier in en verstuur deze. We garanderen dat wij van jou weer een blije klant gaan maken met onze 'altijd tevreden garantie'.

annuleren en retourneren

Omdat we jouw fotoproduct zo snel mogelijk aan je willen leveren, starten we direct de productie nadat je hebt besteld. Hierom is het niet mogelijk je bestelling te wijzigen, annuleren of retourneren. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw fotoproduct.

mijn bestellingen

De status van je foto bestelling vind je hier! Om je status te kunnen zien, moet je ingelogd zijn.

fotoservice in de winkel

In een HEMA winkel bij jou in de buurt bieden wij ook fotodiensten aan. Zo kun je terecht om foto's direct af te laten drukken of te bestellen in de meerdagenservice.

software

Maak gebruik van onze gratis software waarmee je makkelijk en snel je eigen foto's tastbaar maakt. Vanaf je computer of iPad maak je in een handomdraai je eigen fotoproduct.

actievoorwaarden

Bekijk hier de actievoorwaarde van onze huidige actie.