Bij HEMA kun je terecht voor alles rondom je communie en lentefeest. Van uitnodigingen tot bedankjes en cadeautjes, allemaal met een eigen foto, naam of design.
uitnodigingen en kaarten

communiekaartjes en lentefeestkaartjes

Laat met een mooie en persoonlijke uitnodiging aan iedereen weten dat jouw kind dit jaar zijn of haar communie doet of lentefeest viert. Want zo'n mooi feest verdient een mooie uitnodiging.

Je kunt kiezen uit een van de designs in de editor of je kunt zelf een ontwerp maken. In alle ontwerpen is ruimte voor een of meer van de mooiste foto's van jouw kind. Dat wordt een prachtige aankondiging!

Uitnodigingen kun je maken per set van 10 stuks. Je kunt daarnaast ook kiezen om een uitnodiging met een prachtige foto te maken via onze snelservice. Deze uitnodigingen gaan per stuk en liggen na bestellen direct voor je klaar in de winkel.

direct klaar uitnodigingen uitnodigingen en wenskaarten

fotocadeaus

gepersonaliseerde bedankjes

Bij een communie of lentefeest horen natuurlijk bedankjes. Van een kaartje tot bijzondere gepersonaliseerde cadeaus: bij HEMA vind je het allemaal. 

Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger met een mooie feestfoto als herinnering of bedank iedereen met een gepersonaliseerde mok of koektrommel. Wat je ook kiest, een persoonlijk fotocadeau is een prachtig bedankje. 

Binnen ons direct klaar assortiment van de snelservice kun je ook persoonlijke bedankjes afdrukken. Denk bijvoorbeeld aan een fotokaartje of aan een setje prachtige afdrukken. Via de snelservice kun je ook een fotoboekje afdrukken. Dit alles wordt na het bestellen direct voor je afgedrukt in de winkel.

maak een fotocadeau bekijk het direct klaar assortiment

wanddecoratie en fotoboeken

alle mooie herinneringen bewaren

Een communie of lentefeest is een feest om nooit te vergeten. Alle mooie herinneringen aan dit feest wil je natuurlijk niet verloren laten gaan. 

De mooiste foto's van jouw kind voor de communie of het lentefeest kun je verzamelen in een fotoboek. Voeg daar de leukste foto's van alle familie en vrienden van tijdens het feest aan toe en het fotoboek is compleet. Zo kun je altijd weer terugkijken op dit bijzondere moment.

En de allermooiste foto van jouw kind of van jullie familie verdient een ereplaats aan de muur. Maak een mooie canvas of andere wanddecoratie en maak zo een blijvende herinnering. Ook een prachtig cadeau als aandenken voor meter en peter.

maak een fotoboek maak een wanddecoratie