387021-Verjaardagskalender-Staand[1]
387021-Verjaardagskalender-Staand[2]
Verjaardagskalender Staand 06
Verjaardagskalender Staand 07
Verjaardagskalender Staand 04
Verjaardagskalender Staand 05
Verjaardagskalender Staand 03

verjaardagskalender

Vergeet nooit meer een verjaardag met een mooie verjaardagskalender. Deze verjaardagskalender in A4 formaat kun je persoonlijk en uniek maken door er je eigen foto's aan toe te voegen. Je kunt ook tekeningen, teksten en leuke cliparts toevoegen. Ontwerp je verjaardagskalender helemaal zelf of kies een van de leuke designs. meer informatie

19 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 2 tot 3 werkdagen

maak nu
  • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Vergeet nooit meer een verjaardag met een mooie verjaardagskalender. Deze verjaardagskalender in A4 formaat kun je persoonlijk en uniek maken door er je eigen foto's aan toe te voegen. Je kunt ook tekeningen, teksten en leuke cliparts toevoegen. Ontwerp je verjaardagskalender helemaal zelf of kies een van de leuke designs.

  • gedrukt op kwaliteitspapier
  • formaat: A4 
  • oriëntatie: staand (21,4 x 29,7 cm)
  • keuze uit verschillende designs
  • te personaliseren met foto's, tekeningen, cliparts en teksten
  • inclusief ringband met ophanghaakje
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 2 tot 3 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 2 tot 3 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.

verjaardagskalender laten maken bij HEMA

Gebeurt het jou ook nog weleens dat je een verjaardag vergeet? Met een zelfgemaakte verjaardagskalender van HEMA zal je dat niet snel meer overkomen. Deze verjaardagskalender met persoonlijke foto’s verdient namelijk het mooiste plekje in huis. Al je herinneringen gebundeld in één kalender, waarbij iedere maand weer een nieuwe mooie herinnering naar boven brengt. Je kiest een eigen thema en kunt de kalender nóg persoonlijker maken door er leuke teksten aan toe te voegen. En het leukste van alles? Je maakt je persoonlijke verjaardagskalender met foto’s al binnen een paar muisklikken, waarna wij ervoor zorgen dat je ‘m snel in huis hebt.

verjaardagskalender zelf maken met persoonlijke foto’s

Bij HEMA maak je de verjaardagskalender helemaal naar eigen wens. Je kunt er tekeningen, teksten en leuke cliparts aan toevoegen, en je kiest uit verschillende thema’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vrolijke thema’s zoals natuur, dieren en bloemen, maar je kunt ook gaan voor basic wit. Het is natuurlijk zonde om de creatie na een jaar weer weg te gooien. Daarom kun je bij HEMA ook een verjaardagskalender maken zonder jaartal. Hij is gedrukt op kwaliteitspapier, waardoor ‘ie met gemak nog wat extra jaartjes meegaat. Door de handige ringband met ophanghaakje is de verjaardagskalender met foto gemakkelijk op te hangen en om te zetten naar een nieuwe maand. Wil je helemaal goed op de hoogte blijven? Dan kun je bij HEMA ook een gepersonaliseerde jaarkalender maken. Hierin houd je al je belangrijke afspraken, verjaardagen en andere uitjes bij. Of bekijk eens ons assortiment kant-en-klare verjaardagskalenders. Deze zijn door ons ontworpen en hoef je alleen zelf je verjaardagen in te schrijven. Net zo makkelijk.

een foto verjaardagskalender: het perfecte cadeau

Een zelfgemaakte verjaardagskalender met foto’s is handig voor jezelf, maar misschien wel nóg leuker om als fotocadeau te geven. Zo geef je een tastbare herinnering vol mooie momenten en dierbare foto's. En een verjaardagskalender maken bij HEMA is heel eenvoudig, en bestel je gemakkelijk online. Zorgen wij ervoor dat je ‘m snel in huis hebt of kunt ophalen in een van onze winkels. Of vul een ander bezorgadres in en laat de foto verjaardagskalender direct bij de ontvanger op de mat vallen. Op die manier wordt het een echte verrassing. Ben je op zoek naar meer manieren om je foto’s een mooi plekje te geven? Kijk dan ook eens naar een fotocollage . Hierbij combineer je je mooiste foto’s in een mooie collage, die je als poster kunt ophangen. En net zo makkelijk te maken als die foto verjaardagskalender. Echt HEMA.