gif3.gif
PDP-1040-2019-wk38-detailbeelden-klein1
PDP-1040-2019-wk38-detailbeelden-klein3
PDP-1040-2019-wk38-detailbeelden-klein4.jpg
PDP-1040-2019-wk38-sfeer-hang5.jpg
PDP-1040-2019-wk38-sfeer-hang4
label

fotoblok set

Je mooiste foto op een set van 4 fotobloks voor aan de muur. Door de handige ophangstrips met klittenband kun je de fotobloks op bijna elk oppervlak plakken zonder gaten in je muur te boren. Je foto wordt verspreid over vier losse fotobloks die je bij elkaar ophangt. Door de losse blokken krijgt je foto een speelse en moderne look. meer informatie

50 1.50 verwerkingskosten
leverbaar binnen circa 3 werkdagen

maak nu
 • betalen in de winkel

Klik hier om verder te werken aan een bestaand fotoproject.

over dit artikel

Je mooiste foto op een set van 4 fotobloks voor aan de muur. Door de handige ophangstrips met klittenband kun je de fotobloks op bijna elk oppervlak plakken zonder gaten in je muur te boren. Je foto wordt verspreid over vier losse fotobloks die je bij elkaar ophangt. Door de losse blokken krijgt je foto een speelse en moderne look.

fotoblok

 • set van 4 fotobloks
 • formaat per fotoblok: 19.7 x 19.7 x 2.5 cm
 • oriëntatie: vierkant
 • materiaal: foam met houten omlijsting
 • opdruk: foto gedrukt op mat fotopapier
 • gewicht per fotoblok: 220 gram
 • per set 49.-

ophangen

 • ophangstrip met sterk klittenband
 • een deel klittenband is bevestigd achterop het fotoblok
 • het andere deel klittenband plak je op de muur
 • gemakkelijk op te plakken en te verwijderen van bijna elk oppervlak
Na de aangegeven werkdagen ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben verzonden. De volgende dag wordt je bestelling bezorgd of kun je hem afhalen.

afhalen in de winkel
gratis
afhalen na 3 werkdagen
thuisbezorgen
4.95 
verzonden na 3 werkdagen
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom geldt op alle fotoproducten onze altijd tevreden garantie.

altijd tevreden garantie

✔ op alle fotoproducten
✔ hoogste kwaliteit materiaal
✔ met uiterste zorg geproduceerd
✔ toch niet tevreden? gratis opnieuw
✔ nieuw product bij productiefout


Voorwaarden: wil je meer dan 3 dezelfde fotoproducten bestellen? Bestel dan eerst één exemplaar als test om in aanmerking te komen voor de garantie.
PDP-400-2019-wk40-sfeer-info1

hoe maak ik een fotomuur?

Wil je je woonkamer, slaapkamer of kantoor opleuken met een mooie fotomuur? Met de fotobloks gaat dat heel gemakkelijk. Zet bijvoorbeeld je mooiste sfeerfoto op een set van 4 fotobloks en hang deze samen op. Of kies voor een leuke foto van het gezin en maak je muur persoonlijk.

Doordat de fotobloks aan de muur worden bevestigd met klittenband, kun je de volgorde van de fotobloks aan de muur gemakkelijk veranderen. Zo kun je de indeling van een fotomuur altijd aanpassen, waardoor je muur weer een nieuwe look krijgt. En wil je een of meer nieuwe fotobloks toevoegen aan de fotomuur? Dan is dat zo gedaan!
fotobloks

je leukste foto op één fotoblok

Met de fotobloks kun je er ook voor kiezen om een foto op één fotoblok te zetten. Kies je allerleukste foto's en laat deze drukken op losse fotobloks via deze pagina. De foto komt zo op één fotoblok. Kies bijvoorbeeld voor bijpassende foto's of voor leuke foto's van het gezin. 

Als je een leuke fotomuur wilt maken, kun je deze losse fotobloks combineren met de set van 4 fotobloks. Zo kun je een originele indeling maken en krijgt je fotomuur een speelse uitstraling.

achterkant-afgesneden

hoe hang ik de fotoblok set op?

Aan de fotobloks is een handige ophangstrip bevestigd. Deze ophangstrip werkt met klittenband en is daarom erg gemakkelijk in gebruik. De ophangstrip kan op bijna elk oppervlak worden bevestigd, waardoor je de fotobloks altijd wel kunt ophangen. 

Wil je de fotobloks verwijderen of op een andere plek hangen? De ophangstrip is ook gemakkelijk te verwijderen van bijna elk oppervlak.