fotoboeken

De foto’s in gedrukte fotoboeken worden opgebouwd uit allemaal kleine puntjes (raster) als je goed naar de foto’s kijkt kun je deze puntjes zien. Fotoboeken op fotopapier worden fotografisch belicht hebben een breder kleurbereik waardoor de kleuren helderder zijn en de foto’s hebben geen raster, waardoor ze scherper zijn. Een ander groot verschil is de manier van inbinden. Gedrukte fotoalbums worden als een boek ingebonden en de pagina’s vallen bollend open en hebben een naad tussen de linker en rechter bladzijde. Fotoboeken op fotopapier liggen volledig vlak en de linker en rechterpagina lopen zonder naad door. De pagina’s zijn aanzienlijk dikker en voelen daardoor stevig aan.
Heeft dit je geholpen?
Bij sommige fotoboeken is het mogelijk om een digitale versie van je gemaakte fotoboek te laten maken. Wanneer dit van toepassing is op een fotoboek, staat dit aangegeven op de pagina van het fotoboek. Bij deze fotoboeken krijg je tijdens het bestelproces een mogelijkheid om een digitale versie van je fotoboek toe te voegen aan je bestelling. 
Het is niet mogelijk om een digitale versie van je gemaakte fotoboek te bestellen zonder het echte fotoboek te bestellen.
Heeft dit je geholpen?
terug naar overzicht